به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، "قانعی" مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد دانشجویی جلیلی در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح امروز در محل خبرگزاری فارس برگزار شد، از برگزاری کنفرانس خبری تیم اقتصادی جلیلی طی روزهای آینده خبر داد و درباره رویکرد این کاندیدای یازدهمین دوره ریاستجمهوری نسبت به برنامه اظهار داشت: بسیاری از کاندیداها طی این روزها برنامههای خود را طی جزواتی مطرح کردند اما نگاه جلیلی به برنامه این است که ما در حال حاضر در کشور برنامههای کلان و اسناد بالادستی زیادی داریم. سعید جلیلی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم هم اکنون وارد استودیوی گفتگوی ویژه خبری شد. برنامه تبلیغاتی سعید جلیلی از شبکه های رسانه ملی شنبه: 4 خرداد؛ شبکه دوم سیما- گفتگوی ویژه خبری- ساعت 22.45 دقیقه یکشنبه: 5 خرداد؛ شبکه اول سیما- برنامه با دوربین- ساعت 20 سه شنبه 7 خرداد؛ شبکه جام جم- پاسخ به سؤالات ایرانیان خارج از کشور- ساعت 23.30 دقیقه دوشنبه: 13 خرداد؛ شبکه اول سیما- مستند اول- ساعت 23.30 دقیقه این مستند همان شب ساعت 30 دقیقه بامداد از شبکه جام جم پخش می شود. سه شنبه: 14 خرداد؛ شبکه خبر- گفتگوی ضبط شده- ساعت 22.30 دقیقه شنبه: 18 خرداد؛ شبکه چهار سیما- پاسخ به سؤالات کارشناسان- ساعت 18.10 دقیقه یکشنبه: 19 خرداد؛ شبکه اول سیما- مستند دوم- ساعت 20.10 دقیقه این مستند همان شب ساعت 23.30 دقیقه از جام جم نیز پخش می شود. سه شنبه؛ شبکه سوم سیما- پاسخ به سؤالات جوانان- ساعت 19.10 دقیقه با جمعی از از چهرههای سیاسی،فرهنگی و ورزشی
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، اولین همایش انتخاباتی سعید جلیلی کاندیدا یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با سالروز فتح خرمشهر، روز «مقاومت، ایثار و پیروزی» در ورزشگاه شهید شیرودی آغاز شد. در این همایش علاوه بر جلیلی، خانواده شهیدان شیرودی و کشوری، سید محمد حسینی(وزیر ارشاد)، علیرضا قزوه، ناصر حسینیپور(نویسنده کتاب پایی که جا ماند)، علی خطیبی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، یوسفعلی میرشکاک، حمید رسایی، حسین الله کرم، حمید داوودآبادی، مهدی کوچکزاده، عباس مقتدایی،سید حسین نقوی(سخنگوی کمیسیون امنیت ملی)، غلامرضا خواجه سروی(معاون وزیر علوم)، آرش میراسماعیلی، علیمحمد مؤدب و جمع دیگری از چهرههای سیاسی، فرهنگی و ورزشی به همراه اقشار مردمی حضور دارند. علیرضا قزوه در این مراسم با بیان اینکه برای اولین بار است در عمرم که در یک برنامه انتخاباتی شرکت کردهام، گفت: کسی مرا دعوت نکرده و من با اراده خودم حضور یافتهام. رأی به جلیلی، رأی به شهیدان خواهد بود. علی باقری هم در این مراسم گفت: برگ برنده ملت ایران در مواجهه با دشمنان یکی است و آن سعید جلیلی است. اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر میشود. جمعی از متخصصین صنعت نفت ایران در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از سعید جلیلی حمایت کردند. پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : "دی نیوز":سعید جلیلی، متولد سال 1344 در شهرمقدس مشهد (منطقه طلاب)است. وی که تحصیلات خود را تا مقطع دکتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق علیهالسلام به پایان رسانده، مسلط به زبانهای عربی و انگلیسی است. سامانه بانک جامع اطلاعاتی و سامانه ارزی کشور در حال تدوین است/ مطرح ساختن عدالت ساختاری از سوی جلیلی
قانعی گفت: لذا اینکه ما بگوییم یک برنامه مدون برای کشور داریم بیشتر یک شعار انتخاباتی بوده و حرفی است که چندان وجاهت علمی و عملی ندارد.
وی ادامه داد: نگاه جلیلی این است که کلی گویی و تکرار برنامه کنونی کشور کار رئیسجمهور نیست بلکه کار رئیس جمهور اجرای قانون است.
مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد دانشجویی جلیلی با بیان اینکه جلیلی در نحوه اجرای برنامهها در کشور حرفهای زیادی برای گفتن دارد، ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههای جلیلی در حوزه اقتصادی، شفافیت اقتصادی است.
قانعی گفت: برای این منظور چند کار در سیستم شورای عالی امنیت ملی انجام شده است و در پرونده سه هزار میلیارد تومانی نیز استراتژی جلیلی برعکس احمدینژاد خیلی بر اساس افشاگری نیست و وی بیشتر در حوزه اقتصادی به عمل ترجیح دارد و در پرونده سه هزار میلیاردی هم تأکید داشت که رسانهای نشود.
مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد دانشجویی جلیلی با بیان اینکه شورای عالی امنیت ملی وابسته به هیچ قوهای نیست و از تمامی قوا افراد بلند پایه درآن شرکت میکنند، ادامه داد: جلیلی با مصوبهای که از شورای عالی امنیت ملی گرفت به این مطلب رسید که ما در کشورمان یک فرار مالیاتی بزرگ داریم.
قانعی تأکید کرد: جلیلی با طراحیهایی که انجام داده، گامهای آخر خود را طی میکند لذا به دنبال این است که با سامانههای مختلف نرمافزاری که در کل دنیا هم جواب داده است بتواند شفافیت اقتصادی را بوجود آورد.
مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد دانشجویی جلیلی در ادامه توضیح این مطلب گفت: علاوه بر سامانه ذکر شده، سامانه بانک جامع اطلاعاتی کشور و سامانه ارزی کشور هم در حال تهیه و تدوین است که به زودی از آنها رونمایی میشود.
وی با بیان اینکه در سامانه پورتال ارزی سامان دادن ارز، چگونگی مصرف و غیره به صورت روشن مشخص میشود، ادامه داد: برنامههای جلیلی بر سه اصل متکی است، اصل اول مبتنی بر کار آمدی دولت، اصل دوم اولویت بندی برنامهها، و اصل سوم مربوط به ساختار و ماشین فرسوده دولت است که میخواهد بحث عدالت ساختاری را مطرح کند.
قانعی تأکید کرد: کارآمدی دولت به این معنا است که دولت به مثابه یک ماشین باید با حرکت رو به جلوی خود بتواند مشکلات را حل کند و دولت فعلی هم از این ماشین پیاده شده و با سفر به استانها قصد دارد خود مستقیما مشکلات را حل کند.
وی با بیان اینکه طبق گزارشات دولت تورم سال گذشته 50 درصد بود و میگفتند که شاید فراتر از آن هم برود، ادامه داد: شورای امنیت میتواند برای مسائل امنیتی مصوبه بدهد و از این رو تورم را یک مقوله وابسته به امنیت دانست و شورای امنیت با وجود حاشیههایی که با دولت داشت اما به دلیل پیروی از عدم ایجاد دوگانگی با دولت توانست با این تورم مبارزه کند.
قانعی با بین اینکه زاهدی وفا که معاون وزارت اقتصاد بود در روزهای آینده برخی مباحث اقتصادی را ارائه خواهد کرد، در پاسخ به سوالی درباره برنامههای جلیلی اظهار داشت: با وجود اینکه برنامههای بالادستی و راهبردی در کشور وجود دارد که به شکل قانونی نیز تدوین شده مطرح کردن برنامهای جدید یک نظام انتخاباتی است چرا که رئیسجمهور باید برنامههای موجود را عملی کند.
مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد دانشجویی جلیلی گفت: ستاد تدابیر ویژه اقتصادی شورای امنیت ملی مسئول رفع تحریمها در کشور بود و از این رو برنامه ویژهای داشت که در این مقطع نیز با اصلاحات صورت گرفته به روز میشود. از این رو حدود یک سال و نیم است که آقای جلیلی و تیمش در ستاد تدابیر ویژه اقتصادی در حال تدوین برنامه بودهاند.
وی با تاکید بر اینکه جلیلی از مدتها قبل قصد ورود به انتخابات را داشت اما با توجه به آرایش صحنه احساس تکلیف میکرد که وارد شود یا خیر افزود: ورود ایشان به عرصه انتخابات با ورود برخی افراد صورت گرفت.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با رد صلاحیت برخی کاندیداها باز هم جلیلی احساس تکلیف میکند؟ گفت: بنده نه در خصوص آرایش صحنه انتخابات و نه کاندیداهای رد صلاحیت شده صحبت کردم از این رو جلیلی با مشاهده آرایش فعلی صحنه احساس کرد که خودش میتواند پرچمدار گفتمان انقلاب باشد.
بر اساس این گزارش؛ سعید جلیلی در برنامه گفتگوی ویژه خبری به تشریح برنامه های خود میپردازد.
این برنامه راس ساعت 22 و 45 دقیقه از شبکه دو سیما بر روی آنتن رفت.
مهمترین محور سخنان جلیلی به شرح زیر است:
** عرصه ریاست جمهوری عرصه بسیار مهمی است که افراد باید کار ویژه های خود را برای حضور در این عرصه داشته باشند و چون صحنه رقابت هم هست، باید دید چه افرادی وارد این عرصه شدند و اگر افراد بهتری حاضر باشند، تکلیف از شما ساقط میشود.
** بنده تا لحظه آخر بررسی کردم و برای حضور در این عرصه احساس تکلیف کردم و شناختم از مشکلات کشور و ظرفیت حل آن ها موجب شد تا برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کنم.
** به نظر من پس از شکل گیری حماسه سیاسی باید از فردای آن روز حماسه اقتصادی شکل گیرد.
** حماسه اقتصادی باید در اولویت قرار گیرد چرا که این عرصه بسیار مهم است و ما قوانین بالادستی و قوانین مصوب مجلس را در این حوزه داریم که فرصتی برای خلق حماسه اقتصادی است و کسی که برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام حضور میکند باید برنامه های اجرایی خود را نیز برای تحقق حماسه اقتصادی مطرح کند.
** حوزه اقتصاد حوزه فرصتها و تهدیدها است و اگر بموقع وارد شده و از فرصتها به خوبی استفاده کنیم، میتوان تهدیدها را از بین برد و باید به حوزه اقتصاد سامان داد شود و ساختار اجرایی و اداری آن با ظرفیتها و شرایط یکسان شود تا بتواند پاسخگوی تهدیدها باشد و فرصتها را درست مدیریت کند.
** به نظر بنده بحث عدالت و پیشرفت بسیار مهم است و با یکدیگر هم مرتبط هستند و باید این را به عنوان مبنا بپذیریم. اگر بتوانیم عدالت را برای آزادسازی ظرفیتها داشته باشیم، پیشرفت صورت میگیرد.
** در بحث اقتصاد عدالت در مرحله قبل از تولید و تخصیص اعتبارات، عدالت در مرحله تولید و عدالت در مصرف به دنبال یکدیگرند و سبب پیشرفت میشود.
** قانون هدفمندی باید سریعتر طبق قانون اجرا شود.
** انحصارات کنونی در بخش خصوصی بی عدالتی است.
** ما در عرصه فرهنگ از جمله رسانه عدالت نداریم و سهم شهرستانها کمتر است و اگر ما اعتقاد داشته باشیم که پیشرفت با دالت بوجود میآید نیازمند ساختار عدالت است.
** ما 70 هزار میلیارد معوقات بانکی داریم که 11/4 هزار میلیارد آن دست 23 نفر است که در این میان 3700 میلیارد آن بدهی 6 نفر است.
** بحث "گفتمان اسلام ناب" بیش ترین انگیزه بنده برای اعلام کاندیداتوری بود که اکنون تنها شعار نیست و با انقلاب اسلامی محقق شده است و میتوان آن را در همه زمینه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاست خارجی و داخلی جاری کرد.
** مقامات رسمی آمریکا اعتراف کردهاند که ایران بسیار قدرتمند است و حل مناقشات بدون حضور جمهوری اسلامی امکان پذیر نیست و در عرصه سیاست خارجی بیشترین اراده های ایران است که محقق میشود و قدرتهای بزرگ مجبور به عقب نشینی از مواضع خود هستند که این ظرفیتها مرهون "گفتمان اسلامی" است.
** مردم ظرفیت انقلاب اسلامی است و مردم نه تنها در رای دادن و از نظام پشتیبانی کردند بلکه بیشترین ایثار را انجام دادهاند و ما باید ببینیم مردم چه میخواهند.
** وقتی ما میگوییم دولت پاسخگو، این امر باید یک شاخص و نظام داشته باشد لذا انتقادپذیری از آموزه های دینی است و مشارکت مردم در اداره کشور و امور از ویژگیهای آموزه های ناب اسلامی" است.
** قانون باید " فصل الخطاب" باشد، یکی از بحث های اساسی و دولت که باید به آن توجه شود مساوات میان افراد است و کسی نباید احساس کند که حاشیه امن دارد.
اولین همایش انتخاباتی سعید جلیلی آغاز شد
علی باقری رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی شد
علی باقری ریاست ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را بر عهده گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد سعید جلیلی ، علی باقری معاون این کاندیدای انتخابات در شورای عالی امنیت ملی ریاست ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را بر عهده گرفت.
طبق اعلام این ستاد علی باقری متولد 1346 و دانش آموخته رشته اقتصاد است. باقری در دوران دفاع مقدس بارها و به عنوان نیروی عملیاتی در جبهه حضور پیدا کرده است و در دوران تحصیل نیز از دانشجویان ممتاز و برجسته شناخته می شد.
باقری سالها دروس مختلف رشته اقتصاد را در دانشگاه تدریس نموده است. وی فرزند آیت الله باقری کنی عضو مجلس خبرگان رهبری و از علمای وارسته تهران است.
علی باقری در دوره معاونت اروپا و آمریکای دکتر جلیلی در وزارت خارجه، مدیرکل اروپای مرکزی این وزارتخانه بود و از سال 1368 در سمت معاونت بین الملل دبیرخانه شورایعالی امنیت مشغول خدمت است.
جلیلی در دورانی که برخی افراد تحصیل در دانشگاه را، بر دفاع از اسلام وانقلاب مقدم میدانستند و این بحث بهصورت جدی حتی در سطح مدیریت دانشگاه امام صادق نیز مطرح بود، با جمع میان این دو مقوله به عنوان نیروی بسیجی بارها در جبهههای جنگ حضور یافت و در راه دفاع از آرمانهای انقلاب به درجه جانبازی نایل آمد.
وی در دی ماه سال 1365دیدهبان لشگر نصر خراسان بود که در عملیات کربلای 5 از ناحیه پا مجروح شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه به دلیل فقدان امکانات و وضعیت اورژانسی پای راست خود را از دست داد. جلیلی پس از آن در واحد تدارکات لشکر به خدمت پرداخت.
جلیلی در بازگشت از جبهههای حق علیه باطل، رساله دکترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ رسالهای که پروفسور حمید مولانا، در مقدمهای که بر آن نوشت، به تجلیل از شخصیت این دانشآموخته اقدام کرد. این رساله در کشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.
جلیلی، در سال 68 به وزارت امور خارجه رفت و بعد از یک دوره 2 ساله، ریاست اداره بازرسی وزارت خارجه را بر عهده گرفت. مناصب جلیلی در وزارت امور خارجه عبارتند از:
1368: وابسته سیاسی
1370: رئیس اداره بازرسی
1371: دبیر سوم
1373: دبیر دوم
1374: دبیر اول
1376: رایزن سوم
پس از دوم خرداد 76 و تغییر اتوبوسی مدیران، وی به اداره امریکای وزارت خارجه منتقل شد و معاونت این اداره را بر عهده گرفت. در سال 80 نیز به دفتر مقام معظم رهبری رفت و در سمت مدیریت بررسیهای جاری دفتر رهبر انقلاب به ادامه خدمت پرداخت.
جلیلی که پس از انتخابات سوم تیر به عنوان گزینه مطرح و مورد نظر رئیسجمهور برای تصدی وزارت امور خارجه مطرح بود، بنا به پارهای مصالح عهدهدار مهمترین معاونت وزارت خارجه، معاونت اروپا و آمریکا شد. ضمن آنکه در طول این دوره، ارتباط علمی خود با نهاد دانشگاه را قطع نکرد و به تدریس در دانشگاه ادامه داد.
وی که در زندگی شخصی به پرکاری و سادهزیستی شهرت دارد، تا پاسی از شب در جهت تقویت دیپلماسی کشور تلاش می کندو مورد اعتماد رهبر انقلاب حوزه سیاست خارجی و داخلی است.
جلیلی در مهرماه 86 پس از استعفای علی لاریجانی به سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد. اما آنچه امروز صحبت از این دیپلمات جوان و متعهد انقلاب را بر سر زبان ها انداخته است، اداره هوشمندانه، مقتدرانه و متعهدانه پرونده هستهای و نحوه مذاکره او و تیم همراهش در مواجهه با کشورهای 1+5 بود.
وی یکی از از رویش های ارزشمند انقلاب اسلامی در عرصه دیپلماسی کشور است و این شکوفایی جز در سایه تعهد، تخصص و تفکر انقلابی به دست نیامده است.
این فرد قرار است در 3 خرداد سال 1391 پیام ملت شریف ایران اسلامی را به غرب بدهد به امید پیروزی او از این امتحان سخت الهی(انشاالله)
تصاویر زیر عکسهای منتشر نشده از وی است که سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی آنها را بر روی خروجی خود قرار داده است.
قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت |