دکتر حنطه: تفکر اقتصادی جلیلی به دور از عوامفریبی است دکتر مهدی حنطه عضو هیئتعلمی دانشگاه با حمایت از تفکرات اقتصادی دکتر جلیلی گفت: به نظر میرسد مبانی فکری ایشان در حوزه اقتصاد میتواند پیشرفت توأم با عدالت را محقق کند. این استاد اقتصاد دانشگاه در گفتگو با هفتهنامه نه دی ادامه داد: کسانی که به مبانی پیشرفت توأم با عدالت اعتقاد دارند بدون شک مبانی اقتصاد اسلامی را در دستور فعالیتهای اجرایی خود قرار خواهند داد. دکتر حنطه اعتقاد دکتر جلیلی به سند چشمانداز و برنامه پنج ساله توسعه را از رویکردهای درست و منطقی ایشان به مقوله اقتصاد دانست و گفت: این تفکرات نشان میدهد ایشان همه چیز را در حوزه اقتصادواقعی میدانند و از دادن شعارهایی که شاید به نوعی عوامفریبانه باشد پرهیزکردهاند. حنطه همچنین اجرای هدفمندی و توزیع عادلانه ثروت را از دغدغههای اصلی دکتر جلیلی دانست. خاطرهی حجتالاسلام پناهیان درباره شخصیت دکتر جلیلی حجت الاسلام پناهیان در همایش سعید که در قم برگزار شده بود، به ذکر خاطره ای جالب از سعید جلیلی پرداخت. وی گفت: پناهیان این گونه بیان کرد: آیت الله مهدوی کنی یکبار از آقای جلیلی پرسیدند که شما که علاوه بر دورس دانشگاهی فقه و اصول خواندید، آیا این فقه اصول خواندن برای شما مفید بود؟ پناهیان افزود:سعید جلیلی در پاسخ به آیت الله مهدوی گفتند: خواندن این درس ها برای بنده فایده بسیار فراوانی داشت، اما کمتر فایده آن این بود که این مطلب را به خوبی فهمیدم که حوزه علوم دینی یک حوزه کاملا تخصصی است و نظر دادن در این حوزه کار بسیار سختی است و به جز متخصصین در این حوزه دین کسی نمی تواند در این موضوع نظر دهد. پناهیان گفت: بنده از این نوع نگاه آقای جلیلی به مباحث دینی این نتیجه را می گیرم که ایشان برخلاف برخی از افراد که بدون داشتن هیچ گونه تخصصی در عمیق ترین مسائل دین ورود پیدا می کنند و تئوری پردازی در حوزه دین می پردازند، ایشان ضمن اینکه فهم خوبی از مسائل دینی و حوزوی دارند، ورود به این موضوعات را بر عده متخصصین می دانند و این موضوع تواضع ایشان ونوع نگاه درست ایشان را نشان می دهد. به گزارش جهان به نقل از فرهنگ نیوز، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، در مقاله ای به بررسی ویژگی های دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از دید خود پرداخته است. پایی که جا ماند / قدمی که استوار ماند دیروز جبهه رفتی وپاگذاشتی مطهری گفت :درباره رد صلاحیت آقای هاشمی دو دلیل آوردهاند . یکی ناتوانی جسمی و دوم نقش داشتن در فتنه سال 88. تا آخــــــــر ایستاده ایــم بعضــــی با دو پـــا.. بعضـــــی با یک پـــا.. بعضـــــی بدون پـــــا.. ولی همگــــــی استــــــوار آری مهم پایداری و ایستادگی است از طعنه ها چه باک چرا که خدا ما را مدح کرده آری مداح ما خداست الذین قالو ربنا الله ثم استقاموا "سید محسن دهنوی" مسئول ستاد دانشجویی سعید جلیلی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: ستاد دانشجویی مقاومت رمز پیشرفت عنوان ستادی است که دانشجویان دانشگاههای کشور در حمایت از جلیلی تشکیل دادهاند.
واشنگتن پست در این مقاله سعید جلیلی را شخصی انعظاف ناپذیر ، ایدئولوژیک و ضد آمریکا و نزدیک به رهبری توصیف کرد و اذعان داشت به نظر می رسد جلیلی در انتخابات پیشتاز باشد.
این روزنامه ی آمریکایی طی گزارشی مشروح از ویژگی ها و اظهار نظرهای سعید جلیلی ، وی را فرد مورد علاقه ی رهبری ذکر کرد و اشاره کرد جلیلی از متحدان نزدیک به رهبری ایران به شمار می رود.
ماکس فیشر ، نویسنده ی این مقاله ، می افزاید : " فصاحت و بلاغت از ویژگی های یک کاندیدای ریاست جمهوری محسوب می شود و اینطور که رفتار جلیلی در گذشته نشان داده ، وی علاوه بر خصوصیت مذکور، یکی از منتقدان سرسخت آمریکا و مدافع سیاست "مقاومت" به شمار می رود و ظاهرا یک فرد با ایمان و قوی برای ریاست جمهوری ایران در راه است."
واشنگتن در ادامه ی این مقاله با اشاره به اینکه جلیلی در اغلب مصاحبه های خود ، به رغم تحریم های متعدد ایالات متحده علیه ایران ، آمریکا را در آستانه ی شکست می داند ، اذعان می دارد بارها جلیلی در مصاحبه های خود بیان کرده که ، تحریم های همه جانبه علیه ایران باعث پیشرفت و شکوفایی می شود.
واشنگتن پست نوشت : "جلیلی در مصاحبه های خود بارها گفته است که آمریکا در طول 34 سال گذشته توانسته سیاست موفقی در قبال ایران داشته باشد و از این به بعد هم نخواهد توانست و این نشان می دهد که آمریکا با شخص بسیار محکم تری روبرو است."
در بخش دیگری از این گزارش واشینگتن پست ، قسمتی از سوابق جلیلی را مطرح می کند : "وی در سن 36 سالگی مدیر کل بوده و از سال 2005 نیز مشاور احمدی نژاد و پس از آن هم معاون وزیر امور خارجه در امور اروپا و آمریکا بود که مهمترین موضوعی که در مورد جلیلی مطرح می شود این است که برابر اطلاعات رسیده ، جلیلی از عوامل مهم تهیه نامه ی 18 صفحه ای تاریخی احمدی نژاد به جرج بوش بوده است."
قابل ذکر است مذاکرات ایران و1+5 درحالی پیش می رود که در دور قبل، ایران پیشنهادات خود را برای برون رفت از وضع موجود ارائه کرده اما هنوز پیشنهاد مطلوبی از سمت 1+5 دریافت نکرده است؛ همچنین دوطرف روند مذاکرات را مثبت و رو به جلو توصیف کردنده اند.
حالابه جبهه دیگری پاگذاشتی
آن روز بهر میهنت ازجان گذشتی
امروز هم که ابرویت را گذاشتی
شش قدرت جهان زپس ات بر نیامدند
داغی بزرگ بر دل انها گذاشتی
دکترجلیلی:ای که دراین روزهای سخت
مردانه دل به دامن دریا گذاشتی
مردم به انتخاب تو امید بسته اند
ممنون که خودبه معرض آراگذاشتی
بنده پیشنهاد میکنم برای ارزیابی توان جسمی آقای هاشمی، یک مسابقه دو صدمتر بین ایشان و آقای جلیلی و یک مسابقه کشتی بین آقای هاشمی واقای حداد عادل برگزار کنند.
گویا این آقای بی بصیرت که هرچه دارد از صدقه سری نام پدرش است یادش رفته که سعید جلیلی پای خود را در شلمچه جا گذاشته.
وی ادامه داد: این عنوان بازگوکننده گفتمان با آرمان دانشجوها است.
دهنوی ضمن بررسی این ستاد گفت: از 9 ماه پیش که گمانهزنیهای انتخابات ریاستجمهوری آغاز شده بود و در میان مردم نیز لیستی 40 نفره از کاندیداها مطرح بود سعید جلیلی نیز در میان دانشجویان بعنوان یکی از گزینههای جدی مطرح بود.
وی تصریح کرد: از همان ابتدا اقبال بسیار زیادی از سوی دانشجویان به سعید جلیلی وجود داشت و ما فکر میکنیم نیازهای امروز کشور در دهه عدالت و پیشرفت ملزماتی دارد که میطلبد فردی سکاندار قوه مجریه شود که به شرایط کنونی کشور اشراف داشته باشد.
مسئول ستاد دانشجویی سعید جلیلی از حدود یک ماه پیش که هنوز حضور جلیلی در عرصه قطعی نشده بود کمیتههای دعوت از وی شکل گرفت که بعدا این کمیتهها به ستادهای دانشجویی تبدیل شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر در 60 دانشگاه تهران و 30 استان کشور ستاد دانشجویی مقاومت و پیشرفت تشکیل شده است و میتوان گفت که غریب به اتفاق دانشجویان جلیلی را گزینه اصلح میدانند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نظرسنجیهایی برای ارزیابی میزان اقبال عمومی به جلیلی در دست دارید یا خیر؟ گفت: ما نظرسنجی کاغذی انجام ندادهایم اما در جلسهای که هفته گذشته در حسینیه دوکوهه داشتیم بدون هیچ تبلیغات و بنری نزدیک به 70 نفر از فعالین دانشجویی در این جلسه حاضر شده بودند و این مسئله خودش یک شاخص است.
وی به جلساتی که با جلیلی طی چند روز اخیر داشتهاند اشاره کرد و ادامه داد: جلیلی در این جلسات استراتژی هوشمندانهای را برای تبلیغات مطرح کرد و این استراتژی آن است که اجازه بدهیم ظرفیتهای تودههای مردمی فعال شود یعنی هر کسی که به این نتیجه رسید که جلیلی اصلح است در هر جامعهای که قرار دارد تبلیغات خود را انجام دهد.
وی با بیان اینکه سه ستاد جداگانه تحت عنوان دانشگاه آزاد نیز تشکیل شده است، ادامه داد: جلیلی در این جلسات بر رعایت اخلاق انتخاباتی و پرهیز از تخریب رقبا تأکید داشت و میگفت که ما باید بتوانیم گفتمان انقلاب اسلامی را به همه نشان بدهیم.
دهنوی با بیان اینکه تاکنون نزدیک به 10 هزار نفر از دانشجویان و جوانان با ستاد دانشجویی اعلام همکاری کردهاند، گفت: از هفته آینده عملیات تبلیغات میدانی در تهران و در مساجد و سایر اجتماعات مردمی آغاز خواهد شد.
قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت |